Home Over GEIERTUM
 
GEIERTUM

Als u kiest voor ons dan kiest u voor een bureau dat opleidingen op maat ontwikkelt en geeft, adviezen verstrekt en zich profileert als een maker van kunst! Al meer dan 20 jaar verzorgt het (Duitse-taal)trainingen en vertalingen voor internationaal georiënteerde ondernemingen, middelgrote bedrijven en non-profit organisaties. Wij zijn een betrouwbare dienstverlener in trajectbegeleiding tussen Nederlandse en Duitse ondernemingen en verbinden tal van leeractiviteiten met het scheppen van kunst! De Kunst van Leren Kijken is een slogan die precies weergeeft waar wij voor staan. U wilt leren, daarom kiest u een opleiding bij ons. U gaat het belang inzien van kijken, want wij zijn ervan overtuigd dat alle begin van interactie begint bij kijken! En om dat te onderstrepen gebruiken wij kunst, in de letterlijke zin van dat woord, als een middel in de leeractiviteiten die wij u aanbieden.

GEIERTUM is onderscheidend in opleiden. Het stelt zich apart op in het grijze gebied van het algemene gemiddelde en het traint volgens het principe “leuk doet leren”. Ons team is uiterst geclassificeerd, gespecialiseerd en zeer ervaren. Wij zijn als geen ander in staat om zeer flexibel te opereren en snel en adequaat te reageren op al uw vragen en wensen. Duitse taalverwerving op diverse niveaus, communicatie- en poptrainingen, vertalingen en cultuureducatie, wij maken dat op maat. Daarnaast hebben we als extra dienstverlening Nederlandse taalcursussen voor allochtone werknemers ontwikkeld en succesvol uitgevoerd.

GEIERTUM geeft advies dat zich onderscheidt, omdat het geen verlengstuk is van de opdrachtgever, en niet lukraak opdrachten aanneemt. Bij fusietrajecten, reorganisaties en begeleiding van management verliezen wij onze kritische benadering niet, spelen wij geen mooi weer en houden wij vast aan essentiële uitgangspunten als onafhankelijkheid en duidelijkheid. Wij zijn eerlijk en besluitvaardig. Gelet op de beschreven manier van werken, onze mobiliteit, onze kennis van zaken en ons onderscheidend karakter zijn wij bij uitstek een sleutel tot professionalisering van uw medewerkers en openen wij die deuren die leiden tot verbetering van uw organisatie.

GEIERTUM is een maker van kunst. Leeractiviteiten die te maken hebben met het daadwerkelijk maken van sculpturen bieden wij u aan in workshops waarbij u kunt kiezen. Gewoon lekker werken aan een kunstwerk zonder doel of leren van het werkproces waarbij het scheppen van een sculptuur u helpt bij het vinden van antwoorden op uw vragen. Alle opleidingen, de methoden en de modulen worden in eigen beheer ontwikkeld. Dit gebeurt op de werklocatie Lands End in Ermelo. De locatie is zeer geschikt voor groepstrainingen. Naast deze ‘interne trainingen’ verzorgen onze medewerkers  met evenveel enthousiasme en inzet de gewenste opleidingen in-company waar dan ook.

 

Laatst aangepast op vrijdag, 11 december 2009 09:39