Home Beeldentuin
 
Beeldentuin

De Beeldentuin
Lands End is een open en natuurlijke galerie en kent twee ruimtes. Zo is er een plek voor kunstenaars, die met uiteenlopende materialen werken. Omdat de natuur in algemene zin het vrijheidsgevoel onderstreept zijn er voor de kunstenaars geen beperkingen in thema. Zo onstaat vanzelf een veelzijdig pallet van allerlei verschillende vormgegeven kunstwerken, met elk zijn eigen dynamiek, kleur en plek. De andere plek is ingericht vanuit een plus-min gedachte. De kunstvorm is gestoeld op 4 thema's: liefde-last, vreugde-leed,  lente-herfst, leven-dood. Tevens is de locatie zeer geschikt om beeldendkunstenaars en schilders te laten werken in de buitenlucht. Daarnaast bestaan er tal van mogelijkheden voor mensen uit het bedrijfsleven en/of andere organisaties om hun zinnen te verzetten en in een creatieve werkomgeving voor even de waan van de dag achter zich te laten.


Rob de Gier is trainer en sculpturist. Hij werkt al meer dan 20 jaar met gips, klei, cement en tegellijm. Daarnaast is hij schrijver en publiceert hij onder een pseudoniem met enige regelmaat de column Aan de zijlijn, te lezen op o.a. de Volkskrantblog. Een selectie is ook te lezen op deze site. Op de locatie
Lands End heeft hij zijn eigen atelier en schrijvershuis. In deze omgeving geeft Rob de Gier les en advies in het werken met genoemde materialen. Naar de wensen van de opdrachtgever maakt hij beelden voor zowel binnen als buiten(privétuinen).